طبق گزارش USDA، 1/2 فنجان کنسرو ماهی تن در آب روغن حاوی 66 کالری است، در حالی که 145/1 فنجان کنسرو ماهی تن با 2 کالری، حاوی 66 کالری است.
وقتی صحبت از چربی های امگا 3 می شود، چربی های سالمی که انجمن قلب آمریکا می گوید می تواند خطر حمله قلبی و سکته را کاهش دهد، بهتر است کنسرو تن ماهی شیلتون 180 گرمی را در آب خیس کنید.
ماهی تن آمریکایی در سن دیگو، کالیفرنیا در سال 2005 توسط یک خانواده چهار نفره ماهیگیری قطب و لاین آمریکایی شکل گرفت.
مأموریت ماهی تن آمریکایی ارائه کنسرو ماهی تن آلباکور با کیفیت بالا و پایدار است که مشتریان می توانند مستقیماً از منبع خریداری کنند. ماهی تن آمریکایی یک ماهی تن آلباکور ممتاز است که فیله دستی و بسته بندی دستی است.
طبق تجربه من، ماهی تن در روغن زیتون طعم بسیار بهتری نسبت به ماهی تن در آب تن ماهی دارد. بافت ماهی در صورت نگهداری در روغن سفت تر می ماند.
دلیل اینکه ماهی تن هنوز در آب وجود دارد این است که سالمتر از روغن تلقی میشود (اما روغن زیتون خوب در واقع سالمتر است). همچنین به این دلیل که ارزان تر است.
علاوه بر این، چرا کنسرو تن ماهی ناسالم است؟ خوردن ماهی برای قلب مفید نیست! فلزات سنگین در ماهی تن به دلیل ماهی های آلوده ای که می خورند، متمرکز شده اند.
گوشت ماهی تن حاوی فلزات سنگینی است که به عضله قلب شما حمله می کند و سمیت آنها بیشتر از فواید اسیدهای چرب امگا 3 برای سلامتی است.
در آشپزخانه آزمایشی در این مورد اختلاف نظر وجود دارد، اما من می گویم: “روغن زیتون را بسته بندی کنید یا مرغ را بخرید.” وقتی ماهی تن در آب است، تمام طعم ماهی تن در آن آب است.
از سوی دیگر، بسته بندی روغن، طعم ها را محصور می کند و یک چربی مجلل برای کار ایجاد می کند.
همه ماهیهای تن و ماهی آزاد استارکیست ماهیهای صید شده وحشی هستند. ماهی تن ما در غرب اقیانوس آرام و اقیانوس اطلس صید می شود و ماهی قزل آلا ما در آلاسکا صید می شود.