با مصرف سیب سمیرم می توانید حواس 5 گانه خود را تقویت کنید

دانه‌های سیب که به آن پیپ نیز می‌گویند، حاوی ترکیب شیمیایی به نام آمیگدالین است که می‌تواند در تماس با آنزیم‌های گوارشی، سیانید، سمی قدرتمند، آزاد کند.

دانه های کامل نسبتاً دست نخورده از دستگاه گوارش شما عبور می کنند، اما اگر دانه ها را بجوید ممکن است در معرض سموم قرار بگیرید.

یکی دو مورد مضر نخواهد بود، زیرا بدن می تواند دوزهای کوچک سیانید را تحمل کند، اما اگر شما یا کودکی تعداد زیادی دانه را بجوید و قورت دادید، باید فورا به پزشک مراجعه کنید.

سیب سمیرم از باکیفیت ترین سیب ها می باشد.

چند دانه مضر است؟ به گفته جان فرای، مشاور علوم غذایی ، حدود 1 میلی گرم سیانید به ازای هر کیلوگرم وزن بدن یک فرد بالغ را می کشد.

دانه های سیب حاوی حدود 700 میلی گرم (0.02 اونس) سیانید در هر کیلوگرم هستند. بنابراین حدود 100 گرم (3.5 اونس) دانه سیب برای کشتن یک بزرگسال 70 کیلوگرمی (154 پوند) کافی است.

با این حال، وزن یک دانه سیب 0.7 گرم (0.02 اونس) است، بنابراین برای دریافت آن مقدار سیانید باید 143 دانه را بجوشید.

سیب معمولاً حدود هشت هسته دارد، بنابراین برای دریافت دوز کشنده باید دانه های 18 سیب را در یک وعده بخورید.

منشأ سیب در منطقه کوهستانی قزاقستان کنونی است.

به گفته دانشگاه کرنل ، درختان 60 فوت بلند شدند و میوه‌هایی در اندازه‌های مختلف بین سنگ مرمر و سافت‌بال در سایه‌های قرمز، سبز، زرد و بنفش تولید کردند .

طبق خدمات توسعه دانشگاه ایلینویز ، سیب حداقل از 6500 سال قبل از میلاد مسیح مصرف می شد.

راه‌های تجاری مختلفی از میان این درختان می‌گذشت و احتمالاً تاجران گرسنه سیب‌ها را می‌چیدند و سپس دانه‌ها را در مسیر خود دور می‌ریزند و احتمالاً دانه‌ها را با خود می‌بردند تا در مقاصد دیگر بکارند.

این دانه ها به طور طبیعی با سایر گونه های محلی هیبرید می شوند و هزاران نوع مختلف درخت سیب را در سراسر اروپا و آسیا تولید می کنند.

این دانه‌ها در نهایت به قاره‌ها و کشورهای دیگر از جمله آمریکای شمالی و نیوزلند راه یافتند.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.