با استفاده از ترشی گوجه گیلاسی این راز قدیمی حتی در زمستان از برداشت گوجه فرنگی تازه و آبدار خود لذت ببرید. ترشی خود را دراین گوجه فرنگی ترشی روسی را امتحان کنید. سالم، خوشمزه و بسیار آسان درست می شود. پیشغذا یا میانوعدهای خوش طعم و با طراوت که تنها در 30 دقیقه درست میشود.
برای ماهها در قفسه میماند. شیشه مهر و موم شده با ترشی گوجه گیلاسی.این دستور غذا در ابتدا در 28 اکتبر 2015 منتشر شد و در 17 سپتامبر 2020 به روز شد.
آیا می دانستید که واقعاً می توانید گوجه فرنگی را ترشی کنید؟ در فروشگاهها به دیدن شیشهها و شیشههای ترشی عادت کردهایم، اما مادربزرگ روسی من گوجهفرنگی ترشی میکرد. این به دوران قدیم برمی گردد که کنسرو کردن و نگهداری گوجه فرنگی یک ضرورت بود.
سبزیجات ترشی ریشه عمیقی در تاریخ روسیه دارند. مردم مجبور بودند غذای قوطی کنسرو کنند که به سرعت فاسد شود. اگر نتوانستند برای زمستان طولانی و سرد آماده شوند، دچار مشکل می شدند.چرا ترشی گوجه گیلاسی خانگی درست کنیم.
با این وجود، ترشی گوجه گیلاسی هنوز هم در روسیه و اوکراین بسیار محبوب است. برخی از روی ناچاری این کار را انجام می دهند، برخی فقط عادت دارند هر سال این کار را انجام دهند، و برخی به سادگی دوست دارند در زمستان به جای مصرف غذاهای فرآوری شده از زاکوسکی پیش غذا سالم لذت ببرند.
با این حال، دیگران مانند من هستند نوستالژیک و مشتاق امتحان چیزهای جدید!کنسرو کردن چیزی است که ژن های روسی من از زمان زندگی در خارج از کشور مرا به انجام آن دعوت می کند. من عاشق غذای ترشی هستم.
علیرغم اینکه میتوانستم به راحتی غذای کنسرو شده را در فروشگاه بخرم، هنوز هم ترشی گوجه گیلاسی خانگی را به هر چیز دیگری ترجیح میدهم.یکی از دلایل این است که مزایای سلامتی سبزیجات ترشی خریداری شده توسط فروشگاه به دلیل تکنیک های صنعتی مورد استفاده مشکوک است.
اما دلیل اصلی که من هر سال این ترشی گوجه گیلاسی را درست می کنم این است که طعم بسیار خوبی دارند!این ترشی گوجه گیلاسی خانگی هیچ شباهتی به ترشی گوجه فرنگی هایی که در مغازه می خرید نیستند. عامل اصلی ترشی روسی نمک است و نه سرکه و این چیزی است که آنها را خاص می کند.