روغن زیتون فوق بکر (فرا بکر) یک روغن عصاره میوه خالص است که از زیتون با استفاده از فرآیندهای مکانیکی به دست می آید که خواص اولیه موجود در زیتون را تغییر نمی دهد.
این خلوص، به روغن زیتون بکر ایرانی خواص تغذیهای و ارگانولپتیک منحصربهفرد عطر و طعم میدهد، که نشاندهنده علاقه ترجیحی مصرفکنندگان به این چربی است.
روغن زیتون برای افرادی که از مشکلات معده یا گوارشی رنج می برند نیز توصیه می شود. در واقع رژیم غذایی مبتنی بر روغن زیتون باعث کاهش ترشح اسید معده و تسهیل هضم وعده های غذایی سنگین با تحریک ترشح صفرا می شود.
مصرف روغن زیتون باعث رشد و کانی سازی استخوان می شود. همچنین تراکم استخوان را افزایش میدهد و ممکن است با محافظت از استخوانها در برابر کاهش کلسیم مرتبط با یائسگی و پیری، در جلوگیری از پیشرفت این بیماری نقش داشته باشد.
به لطف محتوای بالای ویتامین E و پروویتامین A، از شروع پیری جلوگیری می کند و حفظ سیستم عصبی و عضلانی را تضمین می کند. پوست، مو، ناخن و لثه را زیبا می کند. روغن زیتون همچنین حاوی سطوح بالایی از استروژن است که مصرف آن را به ویژه برای زنان یائسه توصیه می کند.
در سرتاسر دنیا بحث های زیادی در مورد نقش چربی ها در رژیم غذایی وجود دارد. از دهه 1970 به مردم توصیه شده است که چربی کمتری بخورند. چربی ها منجر به چاقی، کلسترول بالا و بیماری های قلبی عروقی می شوند.
امروزه بسیاری از دانشمندان به آن بازگشته اند. چربی ها آنقدرها هم که فکر می کنید ناسالم نیستند. با این حال، یک نوع چربی روغن همیشه سالم در نظر گرفته شده است.
در واقع هیچ کس در جهان وجود ندارد که ادعا کند این بیماری ناسالم است. دلیل این امر؟ روغن زیتون اثرات سالم زیادی بر بدن دارد. در این مقاله می خواهم این مزایا را توضیح دهم.