زیتون و یبوست در کشورهای افریقایی حاشیه ساز شد

زیتون ها را می توان در دستور العمل های مختلف قرار داد، زیتون و یبوست خواه کامل، له شده یا به سادگی خرد شده. سپس طعم ها و رنگ های زیادی را به ارمغان می آورند و اجازه می دهند دستور العمل های اصلی ایجاد کنند.

با این حال، توصیه می شود آنها را در وسط یا انتهای پخت قرار دهید تا بسیار سفت بمانند و طعم بسیار خاص آنها طعم های دیگر غذا را نگیرد. خیلی زود ترکیب شوند، خطر تلخ شدن را دارند و ظرف را قوی و شور می کنند. در نهایت، آنها همچنین روی پیتزا یا در ظرفی از سبزیجات برشته پخته می شوند.

انتخاب زیتون به طعم و دستور پخت مورد نظر بستگی دارد. زیتون سبز شیرین تر است، اما مواد مغذی کمتری نیز دارد. زیتون سیاه طعم واضح تری دارد اما از نظر ریز مغذی ها بسیار غنی تر است. بنابراین، زیتون سبز به راحتی در پخت و پز استفاده می شود تا طعم لطیفی به خورش ها یا سس ها بدهد.

زیتون

زیتون سیاه اغلب برای تزئین پیتزا یا در غذاهای خام مانند سالاد معروف یونانی انتخاب می شود. برای جلوگیری از اضافه کالری و چربی، توصیه می شود زیتون های ساده را ترجیح دهید و با افزودن کمی روغن زیتون مرغوب، سیر یا حتی گیاهان معطر، مارینادها و چاشنی ها را خودتان درست کنید.

تنوع بسیار زیادی از زیتون های مختلف وجود دارد، از جمله بیش از صد زیتون تنها در فرانسه. در میان انواع پرمصرف، ما پیکولین، پیکوال، سولنک یا کالیته را می‌یابیم. اغلب، ما بین زیتون سبز، زیتون بنفش و زیتون سیاه نیز تمایز قائل می شویم. همه این زیتون ها لزوما از انواع مختلفی نیستند.

اما رنگ آنها بیش از هر چیز به مرحله بلوغ آنها بستگی دارد. زیتون سبز قبل از بلوغ و زیتون سیاه در بلوغ کامل برداشت می شود. امروزه طیف گسترده ای از زیتون های مختلف در بازار وجود دارد: به صورت فله، در شیشه، چاشنی شده، بدون هسته، از قبل پخته شده و غیره.

چگونه از زیتون در آشپزی استفاده کنیم؟
در آشپزخانه، زیتون را می‌توان به‌صورت خام به‌عنوان یک عرق خوراکی مصرف کرد یا در دستور العمل‌هایی گنجانید که به آن طعم و شخصیت می‌افزاید. به طور خاص برای تهیه زیتون سبز یا زیتون سیاه از آن استفاده می شود. اما این همه ماجرا نیست! در واقع، آنها وارد ترکیب دستور العمل های بسیار معروف جهانی می شوند.

سالاد یونانی، تاجین، پیتزا، پیسالادیر، کیک زیتون، اوسو بوکو یا حتی مارنگو. برای خلاق ترها، می توان از زیتون برای بازبینی دستور العمل ها استفاده کرد و آنها را اصیل تر کرد: سس های گوشت، خورش ها، غذاهای پاستا، گراتین ها… در این مقاله، نکات بیشتری را برای تهیه و طبخ زیتون کشف کنید!

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.