نخود فرنگی و نخود شامی حاوی مواد مغذی است که به بهبود سلامت قلب کمک می کند، مانند منیزیم، پتاسیم و کلسیم. رژیم غذایی غنی از عناصر فوق به جلوگیری از فشار خون بالا که عاملی برای بیماری قلبی است کمک می کند.
مشخص شد که فیبر بالای موجود در نخود و سبزیجات به طور کلی به کاهش سطح کلسترول بد در بدن کمک می کند که عاملی برای بیماری قلبی است. علاوه بر نخود حاوی آنتی اکسیدان هایی است که احتمال لخته شدن خون را کاهش می دهد و احتمال آسیب به سلول های قلب را کاهش می دهد.
فواید نخود سبز و سرطان خوردن منظم نخودفرنگی به دلیل داشتن آنتی اکسیدان زیاد به کاهش شانس ابتلا به سرطان کمک می کند. همچنین حاوی ساپونین هایی است که به دلیل خواص ضد سرطانی خود شناخته شده اند.
بسیاری از تحقیقات نشان داده اند که به دلیل غنی بودن از بسیاری از مواد مغذی مانند ویتامین K، ممکن است رشد تومورهای سرطانی، به ویژه سرطان معده را کاهش دهد.
برای هر خانمی که از آرتروز رنج میبرد، به دلیل خواص ضدالتهابی آن، نخود سبز باید زیاد بخورد، زیرا شدت درد ناشی از آرتروز را تسکین میدهد.
بیشتر دنبال کنید: ویتامین D و امگا 3 خطر ابتلا به برخی بیماری های ایمنی را کاهش می دهند
نخود سبز سرشار از ویتامین های C و E، چربی های امگا 3 و روی است و همچنین سرشار از عوامل ضدالتهابی است که همگی مواد سالمی هستند که به محافظت در برابر بیماری آلزایمر کمک می کنند.
نخود سبز سرشار از ویتامین های B و K و همچنین کلسیم است که عناصری هستند که سلامت و استحکام استخوان ها را تقویت می کنند و از آن ها در برابر شکستگی و شکنندگی محافظت می کنند.
نخود فرنگی حاوی چربی بسیار کمی است، کالری کمی دارد و در عین حال سرشار از پروتئین و فیبر است که همگی از افزایش وزن محافظت می کنند.