گرانول خوراکی برای بدنسازی روزی 5 کیلو به وزن لاغر اندام ها اضافه می کند

شکست کنترل‌شده به عنوان مکانیسم‌های غالب تشکیل گرانول خوراکی برای بدنسازی در روش دانه‌بندی مرطوب معکوس پیشنهاد شده است.11،12 ادعا شده است که این تکنیک ویژگی‌های انحلال داروهای ضعیف محلول در آب را با اجازه دادن به توزیع یکنواخت بایندر که به عنوان یک عامل مرطوب‌کننده عمل می‌کند، بهبود می‌بخشد.

و خیس شدن کافی ماده دارویی را در حین دانه بندی ممکن می سازد. همچنین شانس تماس کافی و یکنواخت بین دارو و پلیمر آبدوست را برای انحلال بهتر افزایش می دهد. این ویژگی های گرانول بهبود یافته منجر به فرسایش یکنواخت قرص در طول انحلال می شود.

از مزایای این روش نسبت به دانه بندی مرطوب معمولی می توان به گرانول های کوچک و کروی شکل با خواص جریان بهبود یافته، مرطوب شدن یکنواخت و فرسایش گرانول ها اشاره کرد. این تکنیک به دلیل ارتباط نزدیک بین دارو و پلیمر می تواند برای داروهای با محلول ضعیف در آب مناسب باشد.

گرانول

قابلیت استفاده از تجهیزات موجود در حال حاضر مانند میکسر با سرعت بالا از دیگر مزایای این تکنیک است. با این حال، این تکنیک گرانول هایی با قطر متوسط جرمی بیشتر و تخلخل درون دانه ای کمتر در مقایسه با دانه بندی مرطوب معمولی در غلظت های بایندر پایین تر تولید کرد.

در دانه بندی بخار به عنوان یک تکنیک جدید دانه بندی مرطوب، بخار آب به عنوان چسبنده به جای آب مایع سنتی به عنوان مایع دانه بندی استفاده می شود. شکل 6 نمودار شماتیک دانه بندی بخار را نشان می دهد.

بخار در شکل خالص خود گازی شفاف است و سرعت انتشار بالاتری در پودر و تعادل حرارتی مطلوب تری را در طول مرحله خشک کردن فراهم می کند. پس از متراکم شدن بخار، آب یک لایه نازک داغ روی ذرات پودر تشکیل می دهد که برای از بین بردن آن فقط به مقدار کمی انرژی اضافی نیاز دارد و راحت تر تبخیر می شود.

از مزایای این فرآیند می توان به توانایی بالاتر بخار برای توزیع یکنواخت و انتشار در ذرات پودر، تولید گرانول های کروی با سطح بزرگتر و زمان پردازش کوتاه تر سازگار با محیط زیست بدون دخالت حلال های آلی اشاره کرد. تجهیزاتی مانند میکسر با برش بالا همراه با مولد بخار برای این تکنیک کافی است.

با این حال، این روش برای تولید بخار نیاز به انرژی ورودی بالایی دارد. علاوه بر این، این فرآیند برای همه بایندرها مناسب نیست و به داروهای حساس به حرارت حساس است. گرانول های تولید شده توسط این فرآیند به دلیل افزایش سطح گرانول ها در مقایسه با فرآیند دانه بندی مرطوب معمولی، سرعت انحلال بالاتری دارند.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.